PDF" Ciutats Cooperatives: Esbossos d'una altra economia urbana

Ciutats Cooperatives: Esbossos d'una altra economia urbana

Ciutats cooperatives Esbossos d’una altra economía urbana

Però, com fem una ciutat per les persones i no pel capital? transitem vers una economia urbana per a la vida? Poden contribuir les iniciatives locals d’economia social i solidària a la producció d’una altra ciutat? fem barris, pobles, ciutats cooperatives?

RESSENYA: ‘CIUTATS COOPERATIVES’ ESBOSSOS D’UNA ALTRA

esbossos d’una altra economia urbana Oriol Estela Barnet ressenya el darrer llibre d’Ivan Miró, Ciutats cooperatives (Col·lecció Antrazyt, núm. 474. Icaria, Barcelona. 2018), una obra que Estela considera del tot rellevant per guiar el desenvolupament de l’economia social i solidària.

Ciutats Cooperatives | rocagales cat

El dimarts 16 d’abril a la seu de la Fundació Roca Galès, va tenir lloc el cafè debat Emprius del cooperativisme sobre el llibre Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana. La tertúlia debat serà a càrrec de l’autor del llibre, Ivan Miró i Acedo, cooperativista, sociòleg i patró de la Fundació Roca Galès.

[Presentació llibre] "Ciutats cooperatives" | synusia

Presentació llibre | "Ciutats cooperatives. Esbossos d’una altra economia urbana" amb Ivan Miró (Autor) DISSABTE 29 SETEMBRE | 18:30h. Dissabte 29 de setembre a les 18:30h a Llibreria Synusia (C Montserrat 136, Terrassa) conversa amb Ivan Miró i Acedo [sociòleg i investigador en economia cooperativa, social i solidària.Soci treballador a La Ciutat Invisible, participa de l’Impuls ...

RESSENYA: ‘CIUTATS COOPERATIVES’ ESBOSSOS D’UNA ALTRA

esbossos d’una altra economia urbana Nexe 43 By olga@cooperativestreball.coop 3 January, 2019 Oriol Estela Barnet ressenya el darrer llibre d’Ivan Miró, Ciutats cooperatives (Col·lecció Antrazyt, núm. 474.

Kindle Ciutats Cooperatives: Esbossos d'una altra economia urbana

  • PDF" Levantamento de Subsídios para os Professores do Ciclo I

  • PDF" Bitcoin. A Moeda na Era Digital

  • PDF O vale de Israel: O escudo tecnológico da inovação
  • 0 Response to "PDF" Ciutats Cooperatives: Esbossos d'una altra economia urbana"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel